Icing / Smörkräm

Icing med Spatel

Önskar du en jämn och fin tårta, täckt med icing? Här får du tipsen. Tillsätt 2-3 msk, om du önsk...

Icing med tyll 789

Här är ett annat sätt för att få en perfekt täckt tårta med icing. Den här gången använder vi t...

Spritsteknik

När du lär dig det här tricket, kommer all dekorering väldigt naturligt. Öva dig på att pressa i 3 ...

Vinkel på spritspåsen

Hur resultatet blir, hänger inte bara på konsistensen på krämen, men också hur du håller och använ...

Överföra mönster till tårtan

Ibland har du kanske ett mönster som du önskar att dekorera på tårtan. För att göra det, måste du ...

Icing konsistens

Konsistensen på icingen är väldigt viktigt för att få ett bra resultat.

Blanda färger

När man ska blanda färger är det viktigt att starta med basfärger, för att sen lägga till små män...

Hur man färgar icing

Med Wiltons pastafärger är det enkelt att planlägga färgen på tårtan så att den passar perfekt til...

Randig-effekt

Du kan lätt göra en kräm flerfärgad, genom att pensla pastafärg på insidan av en spritspåse innan ...

Färgtips

Wiltons pastafärger är en ny upplevelse av konditorfärger. Här får du klara, djupa färger, utan att...